Sammenlign reiseforsikring

Forsikring for reiser er en av de mest populære typer forsikringer og også en type som kan vise seg å være uvurderlig. Les merSkjul

Noen ting du bør sjekke er hva forsikringen dekker, f.eks. hvem som dekkes, hva som erstattes, hva slags type reiser, hvilket ansvar du har, og ikke minst hvilke egenandeler du selv må dekke. En god reise forsikring bør i tillegg være fleksibel nok til å dekke ulike områder som ferie og fritid og at hjelpen kommer til der du faktisk oppholder deg.

Noen ting du også må velge mellom er om du trenger en helårs forsikring eller en type som bare dekker enkeltturer. For helårsforsikringen gjelder dette vanligvis for en periode på rundt 1 1/2 måned sammenhengende reise i gangen slik at man ikke f.eks. kan dra på jordomseiling eller lignende. Da må det spesielle ordninger til. Skal du sikre enkeltreiser vil den endelige prisen avhenge av hvor mange som skal forsikres og hvor lang tid du skal bruke på turen og hvor du eller dere skal reise. For eksempel vil en tur til risiko områder åpenbart koste mer enn en tur til Danmark. En forsikring som skal dekke en reise med hele verden som dekningsområder vil naturligvis også bli dyrere.

noen ting du også bør forhøre deg om er om den dekker blant annet avbestilling og forsinkelser, hvor my den dekker av reisegods, sykdom, ulykke samt rettshjelp mm. Ansvarsforsikring inngår også gjerne som en del av den samlede pakken.


De beste basert på dine valg:
Sortert på
Codan reiseforsikring
15/15 %
Nett og Samlerabatt
14.
Prisrangering *
10/20 %
Nett og Samlerabatt
1.
Prisrangering *
Europiske (If) reise
0/15 %
Nett og Samlerabatt
11.
Prisrangering *
Gjensidige reise
10/18 %
Nett og Samlerabatt
7.
Prisrangering *
Troll reise
5/20 %
Nett og Samlerabatt
9.
Prisrangering *