Ofte tenkte spørsmål

Hva er payr.no?
Vi er en ledende norsk nettjeneste som sammenligner og finner de beste produktene for din privatøkonomi. Vi har mange tusen produkter i vår database og ved hjelp av avanserte filtre kan du finne det produktet som passer deg. Hver måned hjelper vi flere titusner brukere til å bytte og få en bedre økonomisk hverdag.
Vårt mål er å alltid være på din side!

Hvor oppdatert er informasjonen og prisene?
Prisene blir i de fleste oppdatert en eller flere ganger hver dag. Vi henter enten prisene fra selskapenes hjemmesider eller i samarbeid med offentlige tjenester som Forbrukerrådets Finansportal. Selv om vi forsøker å være så oppdatert som mulig, bør du alltid få en bekreftelse på totalpris fra selskapet eller banken, før du inngår noen form for bindende avtale.

Hvordan rangerer dere produktene?
Du velger selv hvordan du ønsker å rangere produktene. I de aller fleste sammenligningene kan du velge om du vil sortere de på pris eller på en annen måte.

Hvorfor bør jeg sammenligne prisene hos dere?
Vi er en fullstendig uavhengig nettside som gir deg som forbruker en enkel måte å finne produkter som passer deg best. Vårt mål er å presentere prisene på samtlige produkter som er tilgjengelig på det norske markedet innenfor de kategoriene vi jobber med. Dette gir deg et fullstendig bilde og det beste grunnlaget før du inngår en avtale med en bank eller et teleselskap.

Hvordan tjener dere penger?
Alle må tjene til livets opphold og det samme gjelder oss. På enkelte produkter får vi provisjon hvis du velger å bli kunde. Disse er som regel merket med en tydelig lenke til selskapets hjemmeside. Vi viser uansett alle produkter og priser som vi kommer over, uansett om vi har en avtale med leverandøren eller ikke.

Gir dere råd eller anbefalinger i forhold til valg av spesifikke produkter og leverandører?
Nei. Det vi gjør er å komme med enkel informasjon og muligheter for å sortere lister og data basert på de prislistene vi sitter inne med. Det er svært viktig at du selv setter deg inn i vilkårene og prisene til de leverandørene og produktene du ønsker å bytte til eller kjøpe fra og spesielt før du inngår noen slags form for bindende avtaler. Selvom vi gjør det vi kan for å holde informasjonen og prislistene korrekte, kan det forekomme feil og dette må vi ta forbehold om. Kontakt oss gjerne dersom du skulle finne noe som ikke stemmer.