Remember kredittkort test

Remember kredittkort test

[dropcap type=»circle» color=»#ffffff» background=»#CCC»]D[/dropcap]et er ikke lett for produktsjefene i de ulike bankene og finansieringsselskapene å finne måter som man kan skille seg ut på i dagens marked. Vi oversvømmes av tilbud på bauger og kanter av tilsynelatende like plastkort. Re:member-kort et av de typene kort-merkevarer som man merker det ligger mye arbeid og tanke bak. Men etter mange år på markedet, hvordan framstår kortet idag på et marked med mange konkurrende konsepter. I vår Remember kredittkort-test vil vi ta en nærmere titt på hva som gjemmer seg bak den svarte plastikken.

Re:member er som navnet sier et spill på det å huske noe og det å være medlem. Kanskje at man skal huske kortet og på den måten bruke den flere ganger som medlem. (Det vanskeligste å huske er hvordan man skriver navnet.) EnterCard Norge er kortutsteder og ingen nybegynner i markedet for å utstede kort. De er en av Skandinavias største spesialiserte kortselskaper og tilbyr en rekke kort ofte i samarbeid med eksterne partnere og selskaper. Eksempel er LO og Coop som har egne kort i samarbeid med EnterCard. Sparebank1 utsteder også sine kredittkort via EnterCard, dvs det er en stor og seriøs aktør som står bak.

Rente- og prisnivå
Det er snarere blitt regelen enn unntaket at kredittkort idag ikke krever årsgebyr. Riktignok tilbyr Re:member et kort med årsavgift der renten er lavere, men dette bør du kun vurdere dersom du faktisk har behov for å betale ned kredittkortgjelden stegvis. I tillegg finnes det kort som tilbyr betydelig lavere rente hvis dette er alternativet og til et lavere årsbeløp.

For de aller fleste vil det være det kortet uten årsavgift som gjelder og rentenivået på dette ligger i det øvre skiktet av norske kort. Dette er med andre ord ikke kortet for deg som til stadighet finner at du må betale ned på kortgjeld.

På den positive siden har kortet få avgifter og de som finnes ligger omtrent på samme nivå som resten av konkurrentene.

Bonus og rabatter
Den virkelig sterke siden med Remember kredittkort er rabatter og bonus. Utsteder EnterCard var den første aktøren på det norske markedet som introduserte cashback i større skala med konseptet Remember Rewards. Dette er en løsning som sørger for at du får tilbake prosenter av kjøpesummen når du kjøper i utvalgte nettbutikker (ca 200 stk). Du må bare huske på å bruke de personlige linkene som du får fra Remember Rewards, ellers vil rabatten ikke bli registrert. Beløpet som blir refundert blir trukket på neste faktura. Utstyrt med Remember Rewards gir dermed kortet noen av de beste og mest allsidige rabattmulighetene på markedet når det gjelder netthandel.

Nå skal det sies at hvis du virkelig teller rabatt-prosenter så finnes det andre lignende tjenester som f.eks. kickback.no som i enkelte tilfeller gir deg litt større rabatter på enkelte nettbutikker. Her trengs det heller ikke et krav om å bruke et spesielt kredittkort. I tillegg har Santander-kortene også introdusert et samarbeid med Kickback som nok vil gjøre at EnterCard etterhvert vil revurdere prosentene som de gir til brukerne sine.
Utover Remember Rewards får du også 10% rabatt på utvalgte restauranter og hoteller, samt hos Sixt bilutleie.

Forsikringer
Innebygd i kortet ligger en reise- og avbestillingsforsikring som aktiviseres hvis 50% eller mer av reisen er betalt med kortet. I tillegg kan man ved å betale 90 kr per år per stykk, få inkludert en rekke andre forsikringer. For eksempel billettforsikring, prisgaranti-forsikring, betalingsforsikring, ID-tyveri mm. Innovativt og et godt tilbud for de som skulle ha behovet.

[button url=»https://bedrebest.no/url/kredittkort.php?m=Remember%20Card» target=»_blank» style=»blue» size=»medium»] Gå til Remember Card [/button]
eller sammenlign funksjoner og pris med andre kort

Remember kredittkort test
Vi har testet Re:member kredittkort

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *