Sammenlign bilforsikring

En ulykke, kollisjon, bulking, tyveri og hærverk - mye kan skje med bilen som du ikke har planlagt. En god bilforsikring kan spare deg for mye hodebry senere. Les merSkjul

Det er i tillegg mange faktorer som spiller inn på prisen og om du får den billigste typen eller ikke. Det viktigste er imidlertid å spørre deg selv hvor avhegig du er av bilen i ditt daglige virke i forhold til hvor avansert forsikring du velger - en billig bilforsikring kan ofte bli dyr for deg hvis det betyr tapt arbeidsinntekt fordi du ville spare penger. Mange forsikringsselskaper opererer i tillegg med ulike fordelsprogrammer som kan gjøre dine samlede forsikringer billigere.

En bilforsikring består av ulike moduler: Ansvar som er den obligatoriske delen ogsom dekker eventuelle utgifter du påfører andre og er en noe alle bileiere må ha. Deretter følger delkasko og kasko som skal betale for skader eller tap på din bil. Prisen på polisen vil ha en sammenheng med din alder, hvor du bor, hvem som kjører bilen, den bonusen som du har opptjent og hvor mye forsikringen dekker. Hvor my må du betale i egenandel ved ulike typer skade og får du dekket leiebil ved reparasjon, hvor mye av fastmontert utstyr dekkes og eventuell bagasje innelåst i bilen. Mange selskaper tilbyr i tillegg ulike tilleggløsninger som fører og passasjer forsikring ved ulykke og ekstrautstyr, reduserte egenandeler, leiebil.


De beste basert på dine valg:
Sortert på
Rema bilforsikring
0/0 %
Nett og Samlerabatt
3.
Prisrangering *
Troll bilforsikring
5/20 %
Nett og Samlerabatt
6.
Prisrangering *
Nemi bilforsikring
Varierer
Nett og Samlerabatt
12.
Prisrangering *
If bilforsikring
0/15 %
Nett og Samlerabatt
4.
Prisrangering *
Codan bilforsikring
15/15 %
Nett og Samlerabatt
2.
Prisrangering *